IDEA: Nikad lakše do uštede

Niže cijene svakog dana

39591 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Svakodnevno težimo konceptu pametne kupovine koja pozitivno utiče na kućni budžet. Kada kupujete u IDEA prodavnicama računica je jasna, niže cijene donose više uštede. Prelistajte novi IDEA redovni katalog i pronađite preko 1.000 proizvoda po sniženim cijenama.

Da li planirate obroke unaprijed, provjeravate kućne zalihe prije odlaska u kupovinu i kupujete proizvode koji se stvarno nalaze na vašem spisku? Ovo su samo neki od načina koji će vam pomoći da uštedite prilikom kupovine namirnica.

IDEA
foto: IDEA

Međutim, kada kupujete u IDEA prodavnicama imate još više razloga za zadovoljni osmijeh na licu. Dovoljno je da potražite dobro poznate oznake akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice, koje znače najbolju kupovinu po najpovoljnijim cijenama.

IDEA
foto: IDEA

Svi koji već koriste pogodnosti Super Kartice, važno je da znaju da je počeo novi obračunski period, koji će trajati do kraja januara sljedeće godine. U ovom periodu u IDEI možete iskoristiti bodove koje ste sakupili u prethodnom obračunskom periodu i sakupljati nove.

IDEA
foto: IDEA

Prijatna kupovina, ljubazno osoblje i svježe namirnice samo su dio svakodnevnice u IDEA prodavnicama širom Crne Gore. Vaš najbolji komšija misli na vas, trudi se da ispuni očekivanja i opravda dugogodišnje povjerenje.