CEDIS donirao deset računara predškolskim ustanovama

“Donacijom deset računara JPU u Crnoj Gori, CEDIS pruža podršku u smislu tehničke opremljenosti, što će uticati na kvalitetniju primjenu servisa koji će omogućiti lakšu komunikaciju roditelja sa predškolskim ustanovama”
2 komentar(a)
CEDIS logo, Foto: Cedis.me
CEDIS logo, Foto: Cedis.me
Ažurirano: 27.09.2017. 14:55h

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) donirao je danas deset računara javnim predškolskim ustanovama (JPU) u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Baru, Budvi, Herceg Novom, Kotoru, Tivtu i Beranama.

Direktorica JPU “Ljubica Popović”, Slavica Luburić, zahvalila je CEDIS-u na donaciji, ističući da će im računari pomoći u daljem radu i realizaciji planiranih aktivnosti.

Direktorica Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje i vaspitanje lica sa posebnim obrazovnim potrebama, Arijana Nikolić Vučinić, rekla je da će donacijom CEDIS-a tehnička opremljenost vrtića biti mnogo bolja i da će im novi računari pomoći da u narednom periodu na adekvatan način odgovore prilikom uvođenja i realizaciji servisa.

Ona je, kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, dodala da bi društvena odgovornost koju pokazuje CEDIS trebalo da bude primjer drugim kompanijama u Crnoj Gori u prepoznavanju potreba društva.

Šefica Službe za korporativne komunikacije CEDIS-a, Marija Jovović, navela je da je CEDIS danas pokazao da je kompanija koja se ne bavi samo distribucijom električne energije za više od 370 hiljada korisnika, već svoje aktivnosti usmjerava i na pružanje podrške razvoju različitih oblasti, među kojima je i obrazovanje, kao važan segment razvoja crnogorskog društva.

“Donacijom deset računara JPU u Crnoj Gori, CEDIS pruža podršku u smislu tehničke opremljenosti, što će uticati na kvalitetniju primjenu servisa koji će omogućiti lakšu komunikaciju roditelja sa predškolskim ustanovama”, naglasila je Jovović.

Ona je podsjetila da je ovo samo jedna od aktivnosti koju je CEDIS kao odgovorna kompanija realizovala u prethodnom periodu, kao i da će u narednom periodu nastaviti da pruža podršku subjektima koji se bave obrazovanjem, zdravstvom, naukom, kulturom, sportom i zaštitom životne sredine.

Bonus video: