Navijaj za svoj tim

IDEA specijal za Mundijal

Otkrijte posebnu ponudu u novom IDEA katalogu

31102 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Fudbalska groznica se uvukla u naše domove od početka Svjetskog prvenstva. Mundijal i navijanje za omiljeni tim je nezamisliv bez društva, grickalica i pića. Na prvim stranama IDEA redovnog kataloga pronađite sve što je neophodno kako biste u potpunosti uživali u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Ne propustite priliku i da, tokom Mundijala, osvojite vrijedne nagrade, a o čemu se radi provjerite na IDEA Facebook stranici.

IDEA
foto: IDEA

Za ljubitelje fudbala i piva, Super Kartica je pripremila posebne pogodnosti. Pronađite oznake na određenim artiklima koji vam donosi dodatne bodove, a iskoristite ih već u sljedećem obračunskom periodu.

IDEA
foto: IDEA

Kada kupujete u IDEA prodavnicama, ne zaboravite da potražite proizvode sa oznakama akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice. Ove oznake znače najbolje cijene koje se ne smiju propustiti.

IDEA
foto: IDEA

Da je ušteda zagarantovana, govori činjenica da je IDEA snizila redovne cijene za čak preko 1.000 proizvoda. Snižene su cijene svakodnevno potrebnih artikala iz kategorije mliječnih i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica, pića i slatkiša, te sredstava za ličnu higijenu, pranje i čišćenje.

Cijelu ponudu prelistajte klikom na link.