Okov slavi rođendan: izdvajamo najbolje ponude!

Rođendan kompanije Okov, jedan od najvećih šoping događaja u državi, i ove godine se obilježava velikom prodajnom akcijom.

54363 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov
Foto: Okov

Popusti na kompletan asortiman, zabavna takmičenja i specijalne ponude su ono što, iz godine u godinu, privlači sve veći broj posjetilaca. Od četvrtka do subote (1. – 3. decembra) kupce očekuje minimum 15% popusta na kompletan asortiman, ali i preko 200 proizvoda sa mega popustima. Prodajne pogodnosti će važiti u svim Okov centrima i na webshop-u.

U nastavku pogledajte 5 najatraktivnijih proizvoda izvojenih iz rođendanske ponude:

  1. Generator KÖNNER & SÖHNEN – dokazano pouzdan, izdržljiv i ekonomičan uređaj koji ispunjava sve evropske standarde, opremljen snažnim benzinskim motrom od 2,9 kW – biće dostupan po specijalnoj rođendanskoj cijeni od 349,90 eura.
  2. Ugaona brusilica GRAPHITE – kvalitetan alat dizajniran za rezanje, brušenje i poliranje materijala različitih struktura, uz koji dolazi GRATIS 10 brusnih ploča prečnika 125 mm, biće snižen za čak 40%, pa ga je moguće kupiti za samo 29,90 eura.
  3. Usisivač za suvo i mokro usisavanje – izuzetan aparat koji može da usisava i prašinu i tečnost, zahvaljujući specijalnim dodacima i filterima. Pored toga posjeduje i funkciju izduvavanja koja može biti korisna u radionici. U toku rođendanske akcije moguće ga je kupiti po cijeni od samo 54,90 eura.
  4. Podni panel konvektor TESY – optimalno korišćenje električne enegrije i minimalno isušivanje vazduha, učiniće boravak u prostoriji prijatnijim. Njegova rođendanska cijena iznosi 74,49 eura.
  5. Set 18 keramičkih tanjira TOGNANA – čuveno italijansko posuđe prepoznatljivo po atraktivnim dezenima, ali i visokokvlitetnoj izradi. Ovaj set će biti dostupan po 45% nižoj cijeni, pa ga je moguće kupiti za svega 29,99 eura.

Tradicija obilježavanja rođendana kompanije podrazumijeva prezentacije premium brendova kao i zabavna takmičenja koja učesnicima donose vrijedne poklone. Ove godine centralna manifestacija će se održati ispred novootvorenog Okov centra u Baru u subotu, 3. decembra. Iz kompanije pozivaju kupce da prate njihove profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje će takođe biti organizovana zabavna takmičenja.

Novi nivo usluge

Kao što su mnogi posjetioci mogli da primijete - Okov centar na Starom Aerodromu polako dobija novo ruho.

“Dio po dio – uz redovno odvijanje prodajnih procesa - pripremamo potpuno novi nivo usluge u kojem će kupci moći da uživaju od sljedećeg proljeća. Širi asortiman, bolja povezanost sektora i novi način izlaganja robe su odlike renoviranog objekta koji se priprema. Po završetku projekta, sasvim smo sigurni, dobićemo najbolji uradi-sam centar u regionu.” - saopšteno iz Okov-a.