Hotel Prezident Budva - Riviera Lifestyle

President Hotel & Residences donijeće novu vrijednost budvanskoj turističkoj ponudi, ali i lokalnoj zajednici u cjelini.

27343 pregleda 0 komentar(a)
Foto: President Hotel Budva
Foto: President Hotel Budva

Budvanska rivijera je odavno zaslužila svoje mjesto na top listama najatraktivnijih turističkih destinacija. Njene prelijepe plaže sinonim su za ljetnji dolce vita, dok je noćni život nadaleko čuven i nerijetko se desi da mladi iz cijelog regiona dolaze upravo zbog fantastičnih festivala i nastupa svjetskih zvijezda. Raznolika gastronomska ponuda kao i bogatstvo kulturno-istorijsko nasljeđa čine Budvu jedinstvenim gradom na Mediteranu. Sa položajem koji obezbjeđuje devet mjeseci sunca i blage zime, jedan je od najpoželjnijih gradova za život.

Ovaj biser crnogorske turističke ponude uskoro će krasiti još jedan hotelski kompleks, čijih će 5 zvjezdica ponosno zasijati - President Hotel & Residences. Luksuzni način života, ljepota prirode, povezanost sa ostalim gradovima na primorju kao i sa centralnim regionom, čine ovaj projekat izuzetno zanimljivim. Fokusiran na savremeni luksuzni život sa tonovima prirode i plaže, posvećen svojoj prirodnoj lokaciji gdje je način života okrenut ka moru, ovaj jedinstveni projekat nudi rezidencije koje spajaju najbolje od rivijere sa savremenim sadržajima i uslugama hotela sa 5 zvjezdica.

Unutrašnji dizajn inspirisan je plavim nijansama mora, tonovima prirode koja okružuje hotel, valerima bež boje budvanskih plaža. Ova moderna fuzija kreira atmosferu koja odiše svježinom i prozračnošću. Prirodni materijali koji su korišćeni i kvalitet završne obrade, svrstavaju ovaj kompleks u sami vrh luksuznih brendova.

President Hotel Budva
foto: President Hotel Budva

Hotelsko-apartmanski kompleks President, nalazi se na najtraženijoj lokaciji predivne jadranske obale. Zamišljen je kao oaza mirnog ali energičnog života na plaži. Hotel sa 5 zvjezdica imaće 88 soba i apartmana, kao i 66 luksuznih apartmana, a svi će imati pogled na more. Konsijerž i 24-časovno obezbeđenje, raznolikost hotelskih usluga i bogati kulturni i zabavni sadržaji koje Budva nudi, svakako su glasni argumenti da se budući investitori opredjele upravo za ovaj kompleks.

Kao kvalifikacioni razvojni program za program crnogorskog državljanstva putem ulaganja, President Hotel & Residences kombinuje brendirane rezidencije i luksuzne servisirane stanove sa beneficijama za državljanstvo za kupce koji žele da investiraju u nekretnine. Program će izdati pasoše kvalifikovanim investitorima nakon kupovine nekretnine od 450.000 eura i uplate doprinosa u državni fond od 200.000 eura. Kroz jednostavnu proceduru, program omogućava uključivanje u stabilnu zajednicu sa bogatstvom prirodnih i kulturnih blaga, a crnogorski pasoš obezbjeđuje bezvizni ulazak u više od 120 zemalja svijeta.

President Hotel Budva
foto: President Hotel Budva

President Hotel & Residences donijeće novu vrijednost budvanskoj turističkoj ponudi, ali i lokalnoj zajednici u cjelini. Novi projekat zaposliće oko 150 radnika, a planirano je da kompleks bude otvoren tokom čitave godine. Treba pomenuti da je hotel u blizini velike marine, pa se budućim vlasnicima pruža mogućnost dolaska i vodenim putem.

Svojim budućim stanarima kompleks nudi prodavnice i servisni centar, a na raspolaganju će im biti dva restorana i kafić sa pogledom na more, spa centar sa bazenima i teretanom, konferencijski sadržaji, kao i podzemni parking za 160 automobila. Ovaj savremeni kompleks će takođe pružiti zelenu oazu na krovu konferencijske sale, u kojoj će gosti moći da se opuste i uživaju u spektakularnim zalascima sunca.

President Hotel Budva
foto: President Hotel Budva

Budvanski Stari grad, jedno od najstarijih naselja na Jadranu, sa svojim šarmantnim ulicama, šarenim izlozima i karnevalima, nalazi se na nekoliko minuta hoda. Šetnja dinamičnom promenadom do srca Starog grada, prava je atrakcija u ljetnjim mjesecima kada sve vrvi od ljudi.

Obilje sunca, prelijepi pejzaži, tradicija gostoprimstva koje nudi ljubazno stanovništvo, raznolikost kulturnog nasljeđa, bogata gastronomska scena i romantični, primorski ambijent - svakako je mnogo razloga da se odabere Budva kao mjesto za život.