Praznici se bliže, cijene su niže!

Par savjeta za novogodišnju čaroliju

43411 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Bliže se praznici i novogodišnja euforija se polako širi. Pametno iskoristite decembar za pripremu, kako poklona i iznenađenja za porodicu i prijatelje, tako i za dekorisanje svog doma. Inspiraciju potražite u specijalnom prazničnom IDEA katalogu.

IDEA
foto: IDEA

Osim lijepo ukrašene jelke, izvucite po neki trik iz rukava kako bi vaš dom odisao prazničnom atmosferom. Postavite svjetiljke, zamijenite novogodišnje jastučiće, te okačite vijenac na ulazna vrata.

Zajednički porodični momenti tokom praznika su ono što se pamti. Podijelite prazničnu radost i okupite drage ljude za trpezarijskim stolom. Napravite kontrast na bijelom stolnjaku uz pomoć tanjira i salveta sa novogodišnjim dezenom.

IDEA
foto: IDEA

Za kraj, neka hrana na trpezi donese novogodišnje mirise i ukuse. Pripremite omiljene specijalitete za sebe i svoj ukućane, pronađite neke nove recepte, ali prenesite i dio tradicije na nove generacije kroz jela koja su za vas spremale vaše mame i bake.

IDEA
foto: IDEA

Bez obzira na to kako će vaš dom izgledati i šta ćete pripremiti za ove praznike, najbitnije je da ispunite dane osmijesima, zabavom i sjajnom atmosferom kojom ćete započeti novu godinu.