Radost i osmijesi na dodjeli novogodišnjih poklona

Tradicionalno i ove godine uručeno preko 100 poklona mališanima

7845 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol AD
Foto: Jugopetrol AD

Predstavnici kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice posjetili su mališane na “Institutu za bolesti djece” i obradovali ih novogodišnjim poklonima. Tradicionalno i ove godine uručeno preko 100 igračaka i poklona mališanima koji praznične dane provode u ovoj ustanovi.

Marketing menadžer iz Jugopetrola Sara Ivanović Božović i ove godine predala je donaciju i izjavila:

- Nastavljamo tradiciju darivanja, i zadovoljstvo zaposlenih u Jugopetrolu prilikom realizacije ovog projekta je najveće. Nasmijana i srećna djeca su naša najveća radost.

Ovim malim znakom pažnje željeli smo da izmamimo osmijeh djeci koja su trenutno na liječenju i skrenemo im pažnju sa neizostavnih briga sa kojima se tako mladi susreću, ali i da ih ohrabrimo misleći na njih.

Jugopetrol AD
foto: Jugopetrol AD

U ime „Instituta za bolesti djece“ zahvalio se direktor dr Velibor Majić:

  • Želio bih da se zahvalim u ime “Instituta za bolesti djece” kompaniji Jugopetrol na njihovoj društveno odgovornoj ulozi. Svake godine, sada već tradicionalno sa svojim brojnim i iznad svega kreativnim poklonima obraduju naše mališane koji sticajem okolnosti moraju boraviti za vrijeme praznika u našem “Institutu za bolesti djece”. Ovo je jedan divan gest i nadam se da će još dugo trajati i da ćemo sarađivati na obostrano zadovoljstvo još dugi niz godina. Hvala još jednom kompaniji Jugopetrol i vašem osoblju.

Iz “Instituta za bolesti djece” vjeruju da će praznike obilježiti radosni dječiji žamor tokom otvaranja poklona koja će djeci učiniti boravak u bolnici olakšavajućim.

Poruka svim mališanima iz kompanije Jugopetrol AD je da brzo ozdrave i što prije se vrate toplini porodičnog doma.

Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice osim ove, već tradicionalne pretpraznične posjete djeci, realizuje brojne projekte za najmlađe, u cilju popularizacije sporta, zdravih stilova života i obrazovanja.