Lidija Đukanović Dječijem domu u Bijeloj poklonila bijelu tehniku i tekstilni program za opremanje smještaja

"Ona je istakla da praznici dodatno ukazuju na potrebu stalne brige o onima kojima je to najneophodnije i naglasila da u kontinuitetu moramo raditi kao društvo da budemo odgovorniji, bolji, solidarniji i pažljiviji"

20110 pregleda 49 komentar(a)
Đukanović tokom posjete Dječijem domu Mladost, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Đukanović tokom posjete Dječijem domu Mladost, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović posjetila je JU Dječiji dom "Mladost" Bijela povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

Kako se navodi u saopštenju Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore, ona je u razgovoru sa direktoricom Marelom Savić izrazila zadovoljstvo prilikom da bude u društvu djece iz doma i onih koji se staraju o njima.

"Ona je istakla da praznici dodatno ukazuju na potrebu stalne brige o onima kojima je to najneophodnije i naglasila da u kontinuitetu moramo raditi kao društvo da budemo odgovorniji, bolji, solidarniji i pažljiviji", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je u dogovoru sa upravom doma Đukanović poklonila bijelu tehniku i tekstilni program za opremanje smještaja u kojem borave djeca, podržavajući strategije doma da se život u njemu u mjeri mogućeg prilagođava uslovima života u porodičnoj zajednici.

"Direktorica Doma Marela Savić zahvalila je prvoj dami na vrijednoj donaciji i posjeti koja predstavlja kontinuitet uspješne saradnje", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: