Ibrahimović: Puna podrška hrvatskom narodu u Crnoj Gori u borbi za očuvanjem svoje kulture

"Možemo graditi bolju i prosperitetniju Crnu Goru i hrvatski narod će uvijek biti dio procesa koji vode tom cilju", kazao je lider BS

3020 pregleda 18 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Gov.me
Ibrahimović, Foto: Gov.me

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade mr Ervin Ibrahimović čestitao je 13. januara, Dan hrvatskog naroda u Crnoj Gori svim pripadnicima hvatskog naroda.

"Hrvatski narod neodvojivi je dio kutlurno – istorijskog i državnog identiteta Crne Gore", ističe se u saopštenju Bošnjačke stranke.

Ibrahimović naglašava da posebno ističe njihov nemjerljiv doprinos afirmaciji multietničkog, građanskog i tolerantnog, demokratskog društva.

"Uvjeren sam da samo afirmacijom tih vrijednosti možemo graditi bolju i prosperitetniju Crnu Goru i da će hrvatski narod uvijek biti dio procesa koji vode tom cilju", kazao je Ibrahimović.

Kako kaže, "dajem punu podršku hrvatskom narodu u Crnoj Gori u borbi za očuvanje svoje kulture, posebnosti i vrijednosti smatrajući da u demokratskom društvu kojem težimo svako mora imati pravo da bude ono što jeste".

Ibrahimović je Dan čestitao i Zvonimiru Dekoviću, predsjedniku Hrvatskog nacionalnog vijeća u Crnoj Gori, članovima gradskih vijeća HNV u Crnoj Gori i svim pripadnicima hrvatskog naroda.

Bonus video: