Zatvara se vakcinalni punkt Univerzitetski centar: Imunizaciju protiv kovida sprovodiće timovi izabranih doktora

"S obzirom na to da spadamo u zemlju sa najmanjim brojem inficiranih na dnevnom nivou, a zbog pojačanja redovnog procesa rada i racionalizacije ljudskih resursa, Dom zdravlja Glavnog grada - uz saglasnost Ministarstva zdravlja - donio je navedenu odluku"

5667 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Dom zdravlja saopštio je da se od ponedjeljka 23. januara zatvara vakcinalni punkt Univerzitetski centar.

"Pomno prateći razvoj epidemiološke situacije u Glavnom gradu i s obzirom na to da spadamo u zemlju sa najmanjim brojem inficiranih na dnevnom nivou, a zbog pojačanja redovnog procesa rada i racionalizacije ljudskih resursa, Dom zdravlja Glavnog grada - uz saglasnost Ministarstva zdravlja - donio je sljedeću odluku: Od ponedjeljka 23. januara 2023 godine zatvara se COVID vakcinalni punkt Univerzitetski centar", kažu iz Doma zdravlja.

Navode da će imunizaciju protiv kovida sprovoditi timovi izabranih doktora za odrasle.

"Pacijenti zainteresovni za vakcinaciju treba da se jave svom izabranom doktoru za odrasle koji će ih uputiti na koji način da obave imunizaciju", piše u saopštenju.

Dodaju da će se imunizacija obavljati radnim danima od sedam do 21 sat.

"Građani se mogu bez prethodnog zakazivanja termina vakcinisati raspoloživim dozama vakcina proizvožača: 1. Fajzer za primo dozu; 2. Fajzer dvokomponentni kao buster doza; 3. Sinofarm", objavili su iz DZ.

Zaključuju da će zaposleni Doma zdravlja Glavnog grada i dalje nastaviti da pružaju pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zastitu građanima, uprkos, kako kažu, svakodnevnim izazovima.

Bonus video: