Preko 1.000 razloga da posjetite najbližu IDEA prodavnicu

IDEA: Uvijek niže cijene, uvijek dobra ušteda

42065 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Kada prođe najduži mjesec u godini, onda je pravo vrijeme da napravimo dobru računicu za naredni period. U ukupnoj uštedi važnu ulogu imaće niže cijene vaših omiljenih proizvoda za domaćinstvo koje možete pronaći u IDEA prodavnicama.

Idea
foto: IDEA

A kako to IDEA doprinosi vašoj uštedi?

Tako što svakih dvije sedmice snižava cijene preko 1.000 različitih artikala. Vodeći računa da vaša kupovina bude isplativa, IDEA jednako veliku pažnju posvećuje kvalitetu i širini ponude.

Idea
foto: IDEA

Zato, vas u svim IDEA prodavnicama čeka uvijek svježe meso, ali isto tako svježe voće i povrće koji su neizostavan dio svakog domaćinstva. Samo na policama IDEA prodavnica pronađite „Naše brendove“, uz još bolje cijene i već poznat i provjeren kvalitet. Još jedan sjajan način da kupjete isplativije je i Super kartica koja vam uvijek donosi dodatne benefite, pogodnosti i u krajnjem, još bolju uštedu.

Idea
foto: IDEA

Posjetite već danas najbližu IDEA prodavnicu, a niže cijene ćete lako prepoznati po oznakama: akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice.

Kompletan IDEA redovni katalog prelistajte klikom na LINK.