Vrijedna donacija za Dječju bolnicu povodom dvije decenije "Vijesti"

Marijana Kadić-Bojanić je kazala da su, povodom dvije decenije jubileja Vijesti željele da pomognu nekoj od institucija važnih za građane, te da su se, bez mnogo razmišljanja, brzo saglasili da to bude Dječja bolnica
303 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2017. 19:16h

Povodom dvije decenije postojanja Vijesti su Odjeljenju otorinolaringologije Dječje bolnice Kliničkog centra (KC) donirale aparat - izbor hladnog svijetla.

Direktorica TV Vijesti Marijana Kadić-Bojanić uručila je pomoć načelniku Odjeljenja Ognjenu Jovićeviću, koji je uz zahvalnost dodao da se izvor hladnog svjetla koristi u ambulantnim uslovima i operacionom bloku.

“Bio nam je neophodan, jer je postojeća oprema dosta stara”, rekao je Jovićević, izražavajući nadu da će se donatorska aktivnost nastaviti u saradnji i sa drugim privrednim subjektima, kako bi obezbijedili što bolje uslove za rad i liječenje najmlađih pacijenata.

Marijana Kadić-Bojanić je kazala da su, povodom dvije decenije jubileja Vijesti željele da pomognu nekoj od institucija važnih za građane, te da su se, bez mnogo razmišljanja, brzo saglasili da to bude Dječja bolnica.

“... Zato što je jako važno da djeca budu što srećnija i Institut za bolesti djece je svakako najvažnija, najznačajnija zdravstvena ustanova kada su djeca u našoj zemlji u pitanju”, saopštila je.

Ona se nada,rekla je, da će uskoro da bude sagrađena nova zgrada Dječje bolnice ili makad ova rekonstruisana, da bi djeca imala najbolje uslove za liječenje, a zaposleni koji im pomažu u ozdravljenju adekvatan prostor za rad.

Vijesti su 1.septembra proslavile 20 godina postojanja.

Galerija

Bonus video: