Đurović čestitala Ramazan: Da pokažemo da smo voljni i spremni da idemo putem dobročinstva, humanosti...

"Na današnji dan pozivam sve građane Crne Gore da pružimo ruku prijateljstva jedni drugima, te da međusobne odnose zasnivamo na ljubavi, miru, toleranciji, solidarnosti i razumijevanju"

7050 pregleda 1 komentar(a)
Đurović, Foto: Luka Zeković
Đurović, Foto: Luka Zeković

Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim pripadnicama i pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

"Najsvetiji muslimanski mjesec daje nam priliku da, sjećajući se temeljnih duhovnih vrijednosti, pokažemo da smo voljni i spremni da idemo putem dobročinstva, humanosti, praštanja i odricanja", istakla je Đurović, objavljeno je na sajtu Skupštine.

Ona je dodala da nas Ramazan podstiče da njegujemo slogu i povjerenje, kojima je oduvijek odisalo crnogorsko društvo i koji nas motivišu da gradimo zajednicu u kojoj će se svi osjećati slobodno i ugodno, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

"Na današnji dan pozivam sve građane Crne Gore da pružimo ruku prijateljstva jedni drugima, te da međusobne odnose zasnivamo na ljubavi, miru, toleranciji, solidarnosti i razumijevanju. Svim vjernicima želim lak post i da u dobrom zdravlju i porodičnoj sreći dočekaju Ramazanski bajram", poručila je Đurović.

Bonus video: