Proljećno osvježenje uz niže cijene u IDEA prodavnicama

Unesite proljeće u svaki svoj dan

21493 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Stiglo je proljeće i pravo je vrijeme da unesemo svježinu u svoje životne navike i svoj dom. Počev od svakodnevnih namirnica za vaše domaćinstvo, pa sve do zdravih stilova života koje uključuju i kvalitetniju ishranu, u IDEA prodavnicama vas očekuje široka ponuda proizvoda za svjež početak svakog dana.

Tako je uvijek dobra preporuka, recimo svježe voće i povrće, a limun je bez sumnje sinonim za pravo i zdravo osvježenje.

IDEA
foto: IDEA

Za dobar početak dana nezaobilazan izbor u brojnim domaćinstvima je i mlijeko, kao sastavni dio dobrog i kvalitetnog doručka.

IDEA
foto: IDEA

Kada govorimo o svježini, treba napomenuti da osim voća i povrća jednako važna pri odabiru mesa, pa upravo takvo ćete pronaći na sektoru mesare u IDEA prodavnicama.

IDEA
foto: IDEA

Više od 1.000 artikala po sniženim cijenama nalaze se u aktuelnom IDEA katalogu. Tu, između ostalog, možete pronaći i artikle koji donose miris proljeća u vaše ormare.

IDEA
foto: IDEA

Svaka kupovina u IDEA prodavnicama donosi i više mogućnosti za uštedu. Dovoljno je da među policama pronađete oznake - akcija, kupi više - plati manje, niže cijene i super prilika, ali i oznaku „Stop inflaciji“.

Kompletan katalog možete prelistati OVDJE.