Joković: Vaskrs ukazuje na važnost međusobnog uvažavanja

"Vjerujem da ćemo svi mi zajedno učiniti sve što je u našoj moći, kako bismo stvarali bolje i pravednije društvo", kazao je lider SNP-a

1728 pregleda 8 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, čestitao je predstojeće vaskršnje praznike mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju, episkopu mileševskom Atanasiju, episkopu zahumsko-hercegovačkom Dimitriju, kao i svim pravoslavnim vjernicima u Crnoj Gori.

„Ovaj veliki hrišćanski praznik na najbolji način simbolizuje pobjedu života nad smrću i ukazuje na važnost njegovanja međusobnog uvažavanja, poštovanja tolerancije i razumijevanja.

"Kao što Vaskrs predstavlja novo rađanje i pobjedu dobra, vjerujem da ćemo svi mi zajedno učiniti sve što je u našoj moći, kako bismo stvarali bolje i pravednije društvo, koje će odisati duhom tolerancije i praštanja.

"Želim da vaskršnje praznike građanke i građani Crne Gore provedu sa svojim najmilijima, slaveći život i vjeru u dobro, uz radosni vaskršnji pozdrav - Hristos vaskrese – Vaistinu vaskrese“, navodi se u čestitki Jokovića.

Bonus video: