Injac - Rajnke: Ambasada SAD spremna da pruži podršku Glavnom gradu

"Podsticanje novih projekata može dati snažan impuls razvoju grada i na nama je da unaprijedimo ambijent koji će služiti Podgorici i svim njenim građanima", kazala je Injac.

5103 pregleda 6 komentar(a)
Injac i Rajnke, Foto: Podgorica.me
Injac i Rajnke, Foto: Podgorica.me

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac razgovarala je sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke o planovima nove gradske uprave i viziji razvoja Podgorice, saopšteno je iz Glavnog grada.

Tom prilikom, kako se navodi, izražena je želja da SAD budu uključene, posebno na polju investicija i ekološkog aspekta razvoja.

"Nova gradska uprava ima u planu da obezbijedi poboljšanje uslova za sve one koji žele da investiraju u Podgoricu. Podsticanje novih projekata može dati snažan impuls razvoju grada i na nama je da unaprijedimo ambijent koji će služiti Podgorici i svim njenim građanima", kazala je Injac.

Kako je saopšteno Rajzing Rajnke je izrzaila, u ime Ambasade SAD-a, spremnost da Glavnom gradu pruži podršku, posebno na planu osnaživanja uloge lokalne samouprave u privlačenju investicija i realizacije novih projekata.

Bonus video: