IDEA: mjesto gdje stanuju niže cijene

Ušteda i dobra kupovina uvijek na istoj adresi

48206 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Kada je riječ o kućnom budžetu, uvijek je važno pronaći održiv način za uštedu, ali koji ne znači puno odricanja. Počnite od novog talasa najboljih cijena vaših omiljenih proizvoda u okviru redovnog IDEA kataloga.

Preko 1.000 sniženih cijena najtraženijih proizvoda, sigurno će vam pružiti dodatnu inspiraciju za pripremu novih jela, a da pritom primijetite i uštedu u svojoj računici.

IDEA
foto: IDEA

U tome može pomoći i koncept „pametne kupovine“, koji je sve zastupljeniji i podrazumijeva da plan obroka na dnevnom, sedmičnom, ili čak i mjesečnom nivou, a zatim i plansku kupovinu neophodnih namirnica.

IDEA
foto: IDEA

U pripremi plana kupovine sigurno će pomoći i redovni akcijski katalozi koje IDEA sprema sa posebnom pažnjom. Zahvaljujući tome, uvijek možete unaprijed mapirati one proizvode koje biste da dodate na spisak. Osim prehrambenih namirnica, pronaći ćete u ponudi i ostale proizvode neophodne za vaše domaćinstvo.

IDEA
foto: IDEA

Kada kupujete u IDEA prodavnicama, ne zaboravite da zastanete kod oznaka: akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice. One znače da vam je dodatna ušteda na dohvat ruke.

Za kraj, proizvodi iz aktuelnog kataloga po sniženim cijenama očekuju i one koji žele da kupovinu obave sa svog kauča ili iz kancelarije, a pritom žive u Podgorici, i to uz IDEA Online prodavnicu.