Borovinić Bojović nakon tragedije u Mladenovcu: Podgorica i njeni građani su uz vas

"Šokirani smo i nijemi pred spiralom nasilja koja je nakon svega dva dana ponovo odnijela veliki broj ljudskih života u vašem gradu"

6086 pregleda 5 komentar(a)
Borovinić Bojović, Foto: DNP
Borovinić Bojović, Foto: DNP

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović uputila je telegram saučešća predsjedniku Skupštine Beograda Nikoli Nikodijeviću, povodom tragedije koja je zadesila gradsku opštinu Mladenovac.

"Šokirani smo i nijemi pred spiralom nasilja koja je nakon svega dva dana ponovo odnijela veliki broj ljudskih života u vašem gradu. U ime Skupštine Glavnog grada Podgorice i u lično ime izražavam duboko saučešće svima koji su pogođeni ovom strašnom tragedijom", napisala je Borovinić Bojović.

Osumnjičeni U.B. (21) sinoć je vatrenim oružjem u Mladenovcu usmrtio osam osoba i ranio njih 14.

To je druga velika tragedija u glavnom gradu Srbije u svega tri dana. U srijedu, 3. maja, trinaestogodišnji učenik beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubio je osmoro đaka i radnika obezbjeđenja, a sedmoro je ranjeno.

"Želim brz oporavak povrijeđenima, uz nadu da će porodice poginulih pronaći snage da prebrode teške trenutke zbog nenadoknadivog gubitka svojih najbližih. Podgorica i njeni građani su uz vas", dodala je Borovonić Bojović.

Bonus video: