Ulcinj organizuje manifestaciju "Svi za turizam"

Za 12. maj najavljeni koncerti Ledri Vule i Kida, kao i Davida Dreshaja i DJ Danka. Grupa Sevdah baby i Ivana Vladović nastupiće 13. maja, a Hari Mata Hari 20. maja

2278 pregleda 0 komentar(a)
Foto: TO Ulcinj
Foto: TO Ulcinj

Turistička organizacija Ulcinja organizuje manifestaciju "Svi za turizam" u okviru koje će biti održano više koncerata.

"Ulcinj je tradicionalno, kao i svake godine, otvorio turističku sezonu 1. maja. Ovaj datum je dugi niz godina predstavlja početak sezone, kada svaki hotel i svaki objekat otvara svoja vrata prvim turistima. I mi kao Turistička organizacija, nastavljamo u duhu brojnih kulturnih, zabavnih i sportskih aktivnosti tokom koji će u okviru manifestacije "Svi za turizam" biti održani brojni koncerti", navodi se u saopštenju TO.

Najavljuju da će 12. maja biti održani koncerti Ledri Vule i Kida, kao i Davida Dreshaja i DJ Danka. Grupa Sevdah baby i Ivana Vladović nastupiće 13. maja, a Hari Mata Hari 20. maja.

"Pozivamo sve građane da nam se pridruže u ovim prazničnim danima gdje ćemo tokom čitavog mjeseca imati mnogo aktivnosti kao što su Teqbal festival u Ulcinju, Pranvera ne Ane te Malit, Gala night - Veče klipova i mnoge, mnoge druge manifestacije", piše u saopštenju.

Bonus video: