UP: Naredna dva dana djelimično ili potpuno zatvaranje saobraćajnica u Podgorici, Tuzima i Zeti

Kako se navodi, zbog svečanost na Trgu nezavisnosti povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, u petak će saobraćaj biti zatvoren u Ulici slobode, Vučedolskoj i Ulici Novaka Miloševa od 15 sati i 30 minuta do 22 sata

25521 pregleda 9 komentar(a)
Najavljene pojačane mjere bezbjednosti, Foto: Boris Pejović
Najavljene pojačane mjere bezbjednosti, Foto: Boris Pejović

Saobraćaj u pojedinim djelovima Podgorice, kao i u Tuzima i Zeti, u petak i subotu biće potpuno ili djelimično obustavljen, zbog pojačanih mjera bezbjednosti tokom proslave Dana nezavisnosti i inauguracije predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, zbog svečanost na Trgu nezavisnosti povodom obilježavanja Dana nezavisnosti, u petak će saobraćaj biti zatvoren u Ulici slobode, Vučedolskoj i ulici Novaka Miloševa od 15 sati i 30 minuta do 22 sata.

Bulevar Stanka Dragojevića i Ulica Marka Miljanova biće zatvorene za saobraćaj od 17 do 22 sata.

Iz policije su kazali da će u subotu, zbog svečanost povodom inauguracije Milatovića, od devet sati do 13 sati i 30 minuta biti zatvoren saobraćaj na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog – od raskrsnice sa Ulicom Jovana Tomaševića do raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova.

Prema njihovim riječima, u istom terminu biće zatvoren saobraćaj od Bulevara Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića, Ulica slobode, Karađorđeva, Vučedolska i Ulica kralja Nikole - od Tržnog centra „Nikić“ do raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog i Ulica Marka Miljanova.

“Od 17 do 21 sat biće saobraćaj zatvoren u Bulevaru Ivana Crnojevića – od rasrsnice sa Ulicom slobode do Ulice Goce Delčeva, Beogradska ulica – od skretanja za Stadion malih sportova do Ulcinjske ulice, Ulica Rista Stijovića – od raskrsnice sa Bulevarom Ivana Crnojevića do vile "Gorica"”, navodi se u saopštenju.

Iz policije su apelovali na građane, da u cilju bezbjednosti saobraćaja, blagovremno uklone svoja parkirana vozila posebno u dijelu Karađorđeve i Njegoševe ulice kod Višeg suda, Vučedolske, Ulice Rista Stijovića i Beogradske ulice.

“Apelujemo na sugrađane da imaju razumijevanja za najavljene aktivnosti, te da svoje obaveze i kretanje prilagode najavljenim dešavanjima i doprinesu da Uprava policije obezbijediti stabilan javni red i mir, bezbjednost saobraćaja, kao i ličnu i imovinsku sigurnost, kako svih građana, tako i učesnika najavljenih svečanosti”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: