Opština Kotor: Carinvest počeo sa uklanjanjem starog asfalta kod tvrđave Goražde

"Izlaskom na lice mjesta konstatovano je da pravno lice 'Carinvest' postupa po izdatom nalogu postupajućeg inspektora i vrši utovar i odvoz materijala koji je bio odložen u neposrednoj blizini tvrđave Goražde"

19972 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Čitalac Vijesti
Foto: Čitalac Vijesti

Služba za inspekcijske poslove Opštine Kotor saopštila je da je kompanija "Carinvenst" počela sa uklanjanjem starog asfalta koji je bio odložen u blizini tvrđave Goražda.

"Kontrolnim inspekcijskim pregledom, a u već formiranom predmetu 'odlaganje starog asfalta', nadležni inspektor je konstatovao da se vrši uklanjanje materijala sa predmetne parcele", navodi se u saopštenju iz Kabinet predsjednika Opštine Kotor.

Kamioni građevinske kompanije "Carinvest" iz Kotora u ponedjeljak su na platou pored austrougarske tvrđave Goražda u blizini sela Mirac u Boki Kotorskoj, deponovali veću količinu sastruganog starog asfalta.

"Izlaskom na lice mjesta konstatovano je da pravno lice 'Carinvest' postupa po izdatom nalogu postupajućeg inspektora i vrši utovar i odvoz materijala koji je bio odložen u neposrednoj blizini tvrđave Goražda", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: