Budva: Donacija zdravstvenog centra vatrogascima

Vatrogasci ljetos imali pune ruke posla zbog brojnih požara
249 pregleda 0 komentar(a)
Simo Bulajić. Dragan Božović, Foto: Služba zaštite
Simo Bulajić. Dragan Božović, Foto: Služba zaštite
Ažurirano: 07.09.2017. 18:29h

Zdravstveni centar “Health Katharsis“ iz Budve donirao je vaučere vrijedne po 25 eura za 43 pripadnika budvanske Službe zaštite i spasavnja.

Uručujući vaučere ukupne vrijednosti 1.075 eura načelniku Službe Draganu Božoviću, predstavnik centra - fizioterapeut Simo Bulajić naveo je da je to mali vid zahvalnosti za sve ono što su vatrogasci učinili tokom minulog ljeta u spasavanju imovine i zaštiti građana od požara.

“Kao najstarijem članu našeg kolektiva, pripala mi je posebna čast da uručim vaučere našim vatrogascima. Kao odgovorna kompanija željeli smo dati doprinos društvenoj zajednici, posebno cijeneći napor i požrtvovanje vatrogasne jedinice tokom požarne sezone...”, kazao je Bulajić.

Zahvalvši se na donaciji i brizi centra za vatrogasce, Božović je istakao da su pripadnici Službe ovoga ljeta imali pune ruke posla.

“Uvjeren sam da će im ovaj poklon dobro doći kao oporavak nakon svih napora koje su imali ovoga ljeta. Naši ljudi su punih četiri mjeseca svakonevno bili na dužnosti i potreban im je odmor“.

Božović je podsjetio je da su vatrogasci kao nagradu za rad tokom požarne sezone od Opštine već dobili po 200 eura, a da im je iz Direktorata za vanredne situacije isplaćeno po 400 eura.

Bonus video: