Adžić: Nakon 30 godina menadžment MUP-a posjetio policiju u Šavniku i Žabljaku

"Sjever zaslužuje veću posvećenost", kazao je Adžić

6037 pregleda 3 komentar(a)
Adžić, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova
Adžić, Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova kazao je da je nakon 30 godina menadžment MUP-a posjetio policiju u Šavniku i Žabljaku.

To je saopšteno iz Uprave policije

"Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da sa komadirima stanica policije Žabljak i Šavnik razmijenim mišljenja o trenutnoj situaciji kada je u pitanju stanje bezbjednosti u ovim opštinama", kazao je Adžić nakon posjete ovim stanicama policije, dodaje se u saopštenju.

Policija svoje aktivnosti u ovim opštinama preduzima profesionalno, dodao je on, rezultati su pohvalni, a zajednički je konstatovano da je potrebno snaženje kadrovskih kapaciteta i osavremenjivanje kako bi se došlo do još boljih rezultata u sprečavanju, ali i brzom rasvjetljavanju krivičnih djela.

"Komandiri su istakli da je ovo prvi put da organizacione jedinice policije u ovim opštinama posjeti menadžment MUP-a, te da se nakon 30 godina prvi put pruža prilika da se direktno iznesu izazovi sa kojima se susrijeću u radu. Naglasili su da smatraju da je upravo kvalitetna koordinacija i podrška neophodna za dobre rezultate", dodaje se u saopštenju.

Naš prioritet je princip istovjetnog djelovanja prema svim organizacionim jedinicama, kako je saopšteno, bez obzira na veličinu teritorije koja je u njihovoj nadležnosti.

"Jednako tako, važno nam je da svi službenici imaju mogućnost usavršavanja i napredovanja u skladu sa postignutim rezultatima, jer je to način da dodatno motivišemo policijske službenike", rekao je Adžić, navodi se u saopštenju.

Bonus video: