Tivat: Dodijeljene nagrade u okviru akcije "Turistički cvijet"

Za nagrađene u akciji "Turistički cvijet" TO Tivat će organizovati i izlet na Moračke planine

2702 pregleda 1 komentar(a)
Upriličena svečana dodjela nagrada, Foto: Siniša Luković
Upriličena svečana dodjela nagrada, Foto: Siniša Luković

Turistička organizacija opštine Tivat sinoć je u Velikom gradskom parku upriličila svečanu dodjelu nagrada u okviru jubilarne 30. po redu, akcije "Turistički cvijet” i obilježila 15. Godišnjicu manifestacije "Dani magnolije".

U predivnom ambijentu uz zvuke gitare, dobitnicima su uručene već prepoznatljive plakete i zahvalnice, kao i vaučeri za podizanje sadnice u rasadniku Mondo Verde.

Za nagrađene u akciji "Turistički cvijet" TO Tivat će organizovati i izlet na Moračke planine.

Komisija je ove godine obišla 60 domaćinstava, gdje je napravljeno 1.600 fotografija. Dobitnici su nagrađeni u šest kategorija: najljepše uređeno dvorište, (nagrađeni su Zlatiborka Petković i Milivoj Slaby), najljepši cvjetni balkon (Tatjana Čelanović), najljepša zelena površina ispred ugostiteljskog objekta (Baby resto-bar i hotel “Palma”), najljepša zelena površina ispred stambenog objekta (dvorište zgrade ulice Ljubljanska 8 i 10), najljepša živa ograda (Petar Petrović) i najljepši mini jestivi vrt (Ankica Stjepčević).

U online glasanju nagrada za najslađi doprinos uređenju Tivta pripala je Dječijem vrtiću "Bambi".

"“Ponosni smo što je akcija "Turistički cvijet” zaista procvjetala u srcima građana Tivta, i što je prepoznata, kao jako važna manifestacija koja krasi grad Tivat već 30.godina u nizu" saopšteno je tim povodom iz TO Tivat.

Bonus video: