Uprava policije: Zbog utakmice Crna Gora - Češka u utorak će biti zatvorene ulice u centru Podgorice

"Od 07.00 časova do završetka utakmice biće zatvoren dio ulice od zgrade Hitne medicinske pomoći do crkve sv. Đorđa", navodi se u saopštenju

8589 pregleda 7 komentar(a)
Policija, Foto: Uprava policije
Policija, Foto: Uprava policije

Zbog utakmice Crna Gora - Češka sjutra (utorak) 20. juna biće zatvorene pojedine ulice u centru Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

"Povodom međunarodne fudbalske utakmice koje će se odigrati između Crne Gore i Republike Češke, sa početkom u 18.00 časova, na gradskom stadionu "Pod Goricom“, obavještavamo javnost da će biti zatvorene sljedeće ulice: u vremenskom periodu od 07.00 časova do završetka utakmice biće zatvoren dio ulice od zgrade Hitne medicinske pomoći do crkve sv. Đorđa, a prije početka sportske manifestacije, po procjeni rukovodioca obezbjeđenja, će se izvršiti zatvaranje saobraćaja od Mosta Milenijuma do ulice Marka Miljanova", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policijski službenici će, kako se dodaje, vršiti snimanje fudbalske utakmice Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima u vremenskom periodu od 17.00 časova do 21.00 čas.

Bonus video: