Šaranović: Policija u najkraćem roku da otkrije i procesuira izvođača i nalogodavce prijetnji Vukadinoviću

"Javnosti smo obećali da ćemo korupciju i zloupotrebe istjerati i lz svih institucija i gradskih preduzeća, a ono što gospodin Vukadinović radi posljednjih sedmica je dokaz da smo odlučni u namjeri da obećanje dato građanima ispunimo, i to u najkraćem roku"

12457 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Zamjenik gradonačelnice Glavnog grada Danilo Šaranović kazao je da su prijetnje koje je dobio predsjednik Odbora direktora gradskog preduzeća “Čistoća” Milan Vukadinović "poziv za Upravu policije da u najkraćem roku otkrije i procesuira i izvođača i nalogodavce".

Vukadinović je prijavio Upravi policije prijetnje koje je jutros pronašao na svom vozilu. Vukadinović je potvrdio "Vijestima" da je pronašao poruku "Pazi šta radiš, Vukadinoviću" i podnio prijavu.

"Motivi za pokušaj zastrašivanja gospodina Vukadinovića, koji javnu fuknciju obavlja na dostojan, hrabar i način koji je okrenut ka javnom interesu, su očigledni. Javnosti smo obećali da ćemo korupciju i zloupotrebe istjerati i lz svih institucija i gradskih preduzeća, a ono što gospodin Vukadinović radi posljednjih sedmica je dokaz da smo odlučni u namjeri da obećanje dato građanima ispunimo, i to u najkraćem roku", naveo je Šaranović.

Poručio je da "nalogodavci i njihove sluge znaju da nećemo ustuknuti".

"I da nas ovakvim prijetnjama samo dodatno motivišu da još jače nastavimo. Stoga poziv i Vukadinoviću i svim ostalim članovima organa upravljanja da nastave onako kako su krenuli, a nadležne državne institucije da omoguće zaštitu i bezbjednost svih koji, otkrivajući korupciju i zloupotrebe, rade u javnom interesu", zaključio je Šaranović.

Bonus video: