Dragićević: Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmjerava; Aerodromi: Ograničenja uslovljena stanjem infrastrukture

"Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmjerava, vidi se prije par sati da će nastati frka."

62419 pregleda 553 reakcija 166 komentar(a)
Gužva na podgoričkom Aerodromu, Foto: Facebook/Aleksandar Dragićević
Gužva na podgoričkom Aerodromu, Foto: Facebook/Aleksandar Dragićević

Građanski aktivista, Aleksandar Dragićević, objavio je na Fejsbuku da je na podgoričkom Aerodromu kolaps, da nema osoblja da usmjerava putnike.

Iz Aerodroma Crne Gore su kazali "Vijestima" da postoje ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture.

"Dođite u Crnu Goru dragi turisti, da vidite šta je pakao. Na PG aerodromu kolaps, nema osoblja da usmjerava, vidi se prije par sati da će nastati frka. Apeluju putnici da se pošalje neko da usmjerava, kad je već frka nastala sat vremena poslije apela, pošalju jednoga što ne zna engleski i onda tek nastaje pakao. Što ne vidite još neznavenog partijskog kadra da ubacite da totalno začepimo?", rekao je Dragićević.

Iz Aerodroma Crne Gore su istakli da su "Aerodromi Crne Gore u stanju da sigurno i bezbjedno opsluže sve potrebe nadolazećeg saobraćaja, uz ograničenja u kvalitetu usluge koja su direktno uslovljena stanjem infrastrukture."

"Sistemska infrastrukturna ulaganja traže određenje vlasnika po pitanju nosioca razvoja.", kazali su iz Aerodroma Crne Gore za "Vijesti".

Bonus video: