Šaranović: Problemi dva vrtića u Maslinama i na Zabjelu će biti riješeni tokom ljeta

Zamjenik gradonačelnice obišao vrtiće "Zvončić" i "Mogli" koji, kako se navodi, imaju probleme sa parking prostorom i pristupnim saobraćajnicama

2583 pregleda 3 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović najavio je da će se tokom ljetnjeg raspusta riješiti problemi vrtića "Zvončić" u Maslinama i "Mogli" na Zabjelu sa parking prostorom i pristupnim saobraćajnicama.

Šaranović je sa direktoricom JPU "Đina Vrbica" Bojanom Razić i direktorima gradskih preduzeća "Putevi" i Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, Radošem Zečevićem i Draganom Senićem, obišao ta dva podgorička vrtića.

“Nakon obilaska lokacija i detaljnijeg upoznavanja sa problemima ovih predškolskih ustanova lično smo se uvjerili da oba vrtića imaju ozbiljne probleme sa parking prostorom i pristupnim saobraćajnicama. Konkretnije, pristupni putevi su u katastrofalnom stanju, a problemi sa atmosferskom kanalizacijom oba vrtića čine gotovo potpuno nepristupačnim u kišnim periodima. Prepoznavajući javni interes, a polazeći od toga da naša djeca moraju biti prioritet, dogovorili smo da se tokom trajanja ljenjeg raspusta riješe ovi problemi, kako bi naši mališani i njihovi roditelji od septembra imali adekvatan pristup vrtićima. Nastavljamo odlučno i posvećeno, za dobro naše Podgorice", kazao je Šaranović, kako je saopšteno iz PG Biroa.

Bonus video: