Joković čestitao Dan opštine Andrijevica

"Dan Opštine Andrijevica podsjeća na svijetlu tradiciju Andrijevčana, na njihovo stradanje i žrtvu koju su dali tokom Narodnooslobodilačke borbe"

1656 pregleda 13 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalisticke narodne partije (SNP), Vladimir Joković, čestitao je Dan opštine predsjedniku Opštine Andrijevica Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, i građanima.

"Iskrene čestitke povodom Dana opštine Andrijevica upućujem predsjedniku Željku Ćulafiću, predsjedniku Skupštine opštine Mladenu Đukiću, kao i svim građanima andrijevačkog kraja. Dan Opštine Andrijevica podsjeća na svijetlu tradiciju Andrijevčana, na njihovo stradanje i žrtvu koju su dali tokom Narodnooslobodilačke borbe. Ne zaboravljajući njihovo junaštvo i podvige, mi moramo nastaviti da gradimo društvo jednakih šansi, bez podjela i diskriminacije, koje će počivati na četiri principa socijaldemokratije: pravdi, slobodi, jednakosti i solidarnosti".

Joković je u čestitki naveo i da je mišljenja da treba raditi na intezivnom razvoju sjevera Crne Gore, a samim tim i Andrijevice.

"I u saradnji državnih institucija sa lokalnom samoupravom krenuti sa novim razvojnim projektima, koji će Andrijevicu promovisati kao modernu opštinu, orjentisanu prema građanima i njihovim potrebama i otvorenu prema novim investitorima, čime će se doprinijeti poboljšanju kvaliteta života građana Andrijevice i sveukupnom napretku Crne Gore", naveo je Joković.

Bonus video: