Bogat program za završnicu "Pivske priče"

U deset časova planirana je ekološka akcija "Uhvati čist talas", dok je za 14 sati zakazano slobodno penjanje na stijeni iznad jezera, kod Gošinog mosta

2346 pregleda 0 komentar(a)
Pivska priča, Foto: Svetlana Mandić
Pivska priča, Foto: Svetlana Mandić

Park prirode (PP) "Piva" i Opština Plužine nastavljaju "Pivsku priču" koja je započeta 16. juna i koja će ovog vikenda biti zvršena.

Završnica je rezervisana za "North outdoor festival", koji se prvi put organizuje u Plužinama i u okvuru koga će biti promovisano slobodno penjanje, biciklizam, kajaking, ali i organizovan koncert.

U petak, 18. avgusta, od 17 do 20 časova biće organizovana biciklistička tura do Vrbnice, dok će subota započeti pješačkom šetnjom iznenađenja, zakazanom za osam časova.

U deset časova planirana je ekološka akcija "Uhvati čist talas", dok je za 14 sati zakazano slobodno penjanje na stijeni iznad jezera, kod Gošinog mosta.

Subotnje druženje biće završeno koncertom Riblje čorbe na gradskom amfiteatru. Kao predgrupa nastupiće mladi rok sastav "Deminutiv" iz Prnjavora. Nedjelja je rezervisana za kajaking na Pivskom jezeru.

Sudeći prema najavi organizatora posjetioci koji ovog vikenda dođu u Plužine imaće po čemu da pamte Pivu, kako se i zove promotivni spot koji je zvanično predstavljen zadnjeg dana jula.

Bonus video: