Sređeno dvorište OŠ Drago Milović u Tivtu: Učenici dobili stolove za tekbol i stoni tenis

Radovi u školskom dvorištu u vrijednosti od 5.000 eura, realizovani su u okviru Protokola o sponzorstvu između Luštice Development i Opštine Tivat, kojim je predviđena podrška za ukupno 31 projekat

2137 pregleda 0 komentar(a)
Sređeno dvorište OŠ Drago Milović, Foto: Siništa Luković
Sređeno dvorište OŠ Drago Milović, Foto: Siništa Luković

Uz podršku Opštine Tivat i kompanije Luštica Development izvršeni su radovi na uređenju dvorišnog prostora Osnovne škole „Drago Milović“.

„Pored novih stolova za tekbol i stoni tenis koje je postavila Opština Tivat, sredstvima iz donacije kompanije Luštice Development obnovljene su klupe na obodima školskog dvorišta, a kod novog odbojkaškog terena uređen je i sto sa klupama. Takođe, oko golova rukometnog terena postavljena je zaštitna ograda, dok su u dijelu dvorišta namijenjenom za prvake izvršeni radovi na nivelaciji betonske podloge kako bi se spriječilo zadržavanje atmosferskih voda i postavljene su nove klupe", saopšteno je juče tim povodom iz lokalne uprave Tivta.

Direktorica OŠ „Drago Milović“ Slavka Mirković izrazila je zahvalnost Luštici Development i Opštini Tivat.

„Veoma smo zahvalni što su prepoznali da interes djece mora biti apsolutni prioritet, pa čak i onda kada to nije direktna nadležnost opštine. Svaki projekat unaprjeđenja prostora za boravak naših učenika njima i nama puno znači", istakla je Mirković.

Rukovodilac sektora za saradnju sa lokalnom zajednicom i Vladom, Marko Vukašević je istakao da je Luštica Development uvijek spremna dati podršku obrazovnim institucijama.

“Luštica Development je još jednom pokazala spremnost da učestvuje u unaprjeđenju sadržaja za rekreaciju i razvoj talenata mladih, a sve u cilju da se učenicima obezbijedi ispunjeno obrazovno iskustvo. U tom duhu, namjera je da nastavimo sa podrškom ove vrste i nadamo se djelujemo pozitivno na ambijent koji nas okružuje", naglasio je on.

Radovi u školskom dvorištu u vrijednosti od 5.000 eura, realizovani su u okviru Protokola o sponzorstvu između Luštice Development i Opštine Tivat, kojim je predviđena podrška za ukupno 31 projekat.

Bonus video: