Vozom kroz Crnu Goru: Rezultati ŽPCG pokazuju da je aktuelni menadžment lošiji i od prethodnog

"Pisanje medija i NVO organizacije o željezničkom sistemu, po nama, mora ozbiljno da zainteresuje glavnog inspektora za željeznički saobraćaj. Očekujemo Vaše hitno angažovanje", kazali su iz NVO "Vozom kroz Crnu Goru"

5523 pregleda 83 reakcija 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Nevladina organizacija (NVO) "Vozom kroz Crnu Goru" saopštila je da rezultati ŽPCG-a (Željeznički prevoz Crne Gore) govore da je aktuelni menadžment te kompanije lošiji od prethodnog, koji je smijenjen zbog lošeg rada.

Ova NVO je, kako se navodi, dostavila saopštenje glavnom republičkom inspektoru za željeznički saobraćaj, u kome su kazali da po isteku od tri mjeseca od imenovanja izvršne direktorice ŽPCG-a počinju kritički i javno da prate njen rad

Iznosimo, kazali su u saopštenju upućenom , njene ozbiljne greške.

"Njen rad i rad njenih najbližih saradnika ocjenjujemo nezadovoljavajućim. Mada znamo kad ga Vi profesionalno provjerite biće daleko negativniji", navodi se u saopštenju koje potpisuje Mirko Rmandić.

Prema njihovim riječima, menadžment ŽPCG-a demantuje njihova pisanja i nema ko drugi do inspektor da bolje utvrdi ko iznosi neistine i obmanjuje javnost.

"Vaše angažovanje tražimo i iz razloga jer samo mi kritikujemo rad menadžmenta ŽPCG-a. Niko se ne usuđuje da nam se pridruži. Čeka Vas ozbiljan posao. Pisanje medija i NVO organizacije o željezničkom sistemu, po nama, mora ozbiljno da zainteresuje glavnog inspektora za željeznički saobraćaj. Očekujemo Vaše hitno angažovanje", kazali su iz NVO "Vozom kroz Crnu Goru".

Očekujemo, dodali su, i da provjerite rad Odbora direktora, posebno rad njegovog predsjednika.

Bonus video: