Dajković obišao porodicu kojoj je izgorjela kuća u Kučima: Pozivam i građane koji su u mogućnosti da pomognu

Dajković je kazao da je došao u ime Službe za građane, te da će učiniti sve da Glavni grad da doprinos da se porodici Nilević sanira nastala šteta i omoguće pristojni uslovi za život, naročito zbog šestoro maloljetne djece: Marka, Vasilija, Teodore, Anastasije, Slađane i Aleksandra

9180 pregleda 14 komentar(a)
Dajković sa Nilevićima, Foto: Služba za građane Glavnog grada
Dajković sa Nilevićima, Foto: Služba za građane Glavnog grada

Vršilac dužnosti (v.d.) rukovodioca Službe za građane Glavnog grada Podgorica Vladislav Dajković obišao je porodicu Nilević kojoj je prije tri noći izgorio dio kuće u kom su se nalazila djeca u selu Bezjovo u Kučima.

To je saopšteno iz Službe za građane.

Požar je, prema riječima oca Luke Nilevića, izbio zbog dotrajalih instalacija.

"Nažalost, osim velike materijalne štete, dvoje djece je zadobilo povrede u vidu opekotina, čemu svjedoče i medicinski izvještaji", piše u saopštenju.

Nilević je rekao da nije bio u kući u momentu izbijanja požara, jer se bavi fizičkim poslovima da prehrani porodicu.

"Čim me je žena obavijestila, dotrčao sam kući kako bih djecu izbavio iz požarom zahvaćene prostorije. Zbog ogromne toplote, guma na vratima kuće se istopila, pa smo ih jedva izvukli kroz prozor, pri čemu su maloljetni Vasilije i Teodora nažalost zadobili opekotine", rekao je Nilević, piše u saopštenju Službe za građane.

Dajković je kazao da je došao u ime Službe za građane, te da će učiniti sve da Glavni grad da doprinos da se porodici Nilević sanira nastala šteta i omoguće pristojni uslovi za život, naročito zbog šestoro maloljetne djece: Marka, Vasilija, Teodore, Anastasije, Slađane i Aleksandra.

"U ime Službe za građane, ali prije svega kao otac i čovjek, pozivam i građane koji su u mogućnosti da pomognu da se jave na e-mail adresu naše Službe ili putem broja telefona: 020 482 082, kako bi zajedničkim snagama pomogli našim najmlađim sugrađanima koji su u nevolji", kazao je Dajković.

Bonus video: