ŽPCG: Studentima poklanjamo 30 besplatnih godišnjih karata, dokumentaciju predati 30. novembra

Iz ŽPCG su rekli da se besplatne godišnje karte, mogu koristiti za neograničen broj putovanja na svim relacijama na teritoriji Crne Gore, te da će važiti od 1. decembra 2023. do 1. decembra 2024. godine

7518 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Željeznički prevoz Crne Gore (ŽPCG) saopštio je danas da studentima poklanja 30 besplatnih godišnjih karata.

"Odbor direktora Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica donio je na posljednjoj sjednici Odluku kojom se poklanja 30 besplatnih godišnjih karata za crnogorske studente povodom 13. novembra državnog praznika Njegošev dan – crnogorski praznik kulture, kojim se obilježava spomen na dan rođenja jedne od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore – Petra II Petrovića Njegoša", ističe se u saopštenju.

Iz ŽPCG su dodali da se besplatne godišnje karte, mogu koristiti za neograničen broj putovanja na svim relacijama na teritoriji Crne Gore, te da će važiti od 1. decembra 2023. do 1. decembra 2024. godine.

"Kako bi iskoristili ovu mogućnost, svi zanteresovani studenti treba da predaju zahtjev, važeće Uvjerenje o studiranju i kopiju lične karte na arhivu Željezničkog prevoza Crne Gore na adresi Trg Golootočkih žrtava br. 13 u Podgorici", piše u saopštenju.

Iz ŽPCG su rekli da je dokumentaciju moguće predati 30. novembra u periodu od osam do 14 časova.

"Besplatne godišnje karte će biti dodijeljene za 30 studenata koji prvi predaju zahtjeve navedenog dana. Zadovoljstvo nam je da na ovaj način kao društveno odgovorna kompanija koja nudi usluge javnog prevoza, doprinesemo mobilnosti i edukaciji mladih ljudi i podstaknemo ih da koriste usluge naše kompanije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: