MTEL osvojio prestižnu nagradu "Stvaratelji za stoljeća" na Svjetskom kongresu preduzetnika

Nagrada "Stvaratelji za stoljeća" ističe MTEL-ovu ulogu kao lidera ne samo po tržišnom učešću, već lidera u ukupnom kapitalu, imovini, inovacijama, tehnološkom napretku i društveno odgovornom poslovanju.

1442 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Kompanija MTEL je dobitnik velike nagrade i priznanja "Stvaratelji za stoljeća" za izuzetan doprinos razvoju preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope. Nagrada je svečano uručena na III Svjetskom kongresu preduzetnika, održanom 6 - 9. decembra u Dubrovniku.

Izvršni direktor MTEL-a Zoran Milovanović primio je nagradu i između ostalog istakao: "Izuzetna mi je čast i ogromno zadovoljstvo što u ime MTEL-a mogu da primim ovu za nas značajnu nagradu. Kompanija MTEL je započela svoje poslovanje u Crnoj Gori 2007. godine, postigavši rezultate koji na svjetskom nivou nijesu zabilježeni. Za rekordnih 77 dana uspostavljena je mreža i započeo je komercijalni rad, a nakon šest mjeseci bila je osvojena već četvrtina tržišta. Sve to je postignuto uz dvije važne činjenice: jedno je vizija Vladimira Lučića, generalnog direktora Telekom Srbija grupe kojoj i MTEL pripada, a drugo je naravno tim koji je ispratio i sproveo tu viziju. Danas imamo preko 500 zaposlenih, najveći prihod u u telekomunikacionom sektoru, najveći broj korisnika i apsolutni smo lideri u Crnoj Gori."

Mtel
foto: Mtel

Nagrada "Stvaratelji za stoljeća" ističe MTEL-ovu ulogu kao lidera ne samo po tržišnom učešću, već lidera u ukupnom kapitalu, imovini, inovacijama, tehnološkom napretku i društveno odgovornom poslovanju. MTEL će nastaviti raditi na podizanju standarda u industriji telekomunikacija i podršci zajednici.

Na kraju, zahvaljujući žiriju na nagradi i uz čestitke svim laureatima, izvršni direktor MTEL-a Zoran Milovanović je poručio: "Zakoračili smo u budućnost. Intenzivno gradimo 5G mrežu, i ono što mogu da obećam je da ćemo nastaviti sa investicijama i razvojem, te da ćemo se truditi, kao i do sada, da unaprijedimo kvalitet života cjelokupnog društva u Crnoj Gori. Ova nagrada nas obavezuje da to nastavimo i šire."

Mtel
foto: Mtel

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, Instragramu @mtelcg, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.