Tokom praznika dežurni domovi zdravlja u podgoričkom Bloku V, Tuzima i Golubovcima

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu

2377 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Domu zdravlja (DZ) Glavnog grada, za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima (ZO) Blok V, Tuzi i Golubovci, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Oni su kazali da će se, tokom vikenda i praznika, rad izabranih doktora za odrasle i djecu na teritoriji Podgorice obavljati isključivo u punktu Blok V u dvije smjene od sedam do 14 i od 14 do 21 sat.

“Dok će se Opštini Tuzi obavljati u ZO Tuzi od sedam do 15 sati, a u Opštini Zeta u ZO Golubovci u istom terminu”, rekli su iz DZ Glavnog grada.

Oni su naveli da sve detaljne informacije građani mogu dobiti preko službe Izabrani doktor za odrasle, pozivom na broj 067/ 085-933 i Izabrani doktor za djecu, pozivom na 067/196-222.

Kako je saopšteno, Centar za laboratorijsku dijagnostiku u ZO Blok V radiće od sedam do 21 sat.

“Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok V od sedam do 19 sati, dok će se terapija po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od sedam do 19 sati”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: