Budva: More zamućeno, zemlja sa gradilišta turske kompanije završila u potoku

Podsjećamo, Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine još prije mjesec, na zahtjev opštinskog Sekretarijata za zaštitu imovine, poništilo je kompaniji Mia investment (Investitoru koji okuplja turske biznismene) saglasnost na idejno rješenje budućeg hotela sa apartaminima za tržište- dvije kule od po 15 i 16 spratova

12127 pregleda 46 reakcija 23 komentar(a)
Sa lica mjesta, Foto: Čitalac Vijesti
Sa lica mjesta, Foto: Čitalac Vijesti

Potok koji se uliva u more kod Slovenske plaže potpuno je zamutio more, jer, kako se vidi na snimcima koji su čitaoci "Vijestima" dostavili redakciji, voda sa zemljom sa gradilišta budućih kula kod Jadranskog sajma se izliva u potok.

Podsjećamo, Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine još prije mjesec, na zahtjev opštinskog Sekretarijata za zaštitu imovine, poništilo je kompaniji Mia investment (Investitoru koji okuplja turske biznismene) saglasnost na idejno rješenje budućeg hotela sa apartaminima za tržište- dvije kule od po 15 i 16 spratova.

Gradnja je nastavljena, iako su budvanske Demokrate uputile dopis resoru ministra Janka Odovića da pečatira gradilište, jer poništavanjem saglasnosti, poništena je i prijava gradnje. I iz opštinskog Sekretarijata je upućen istovjetan dopis.

Bonus video: