Korisnici imaju novog omiljenog TV operatera

Iz Telemacha ponosno ističu da u svojoj ponudi imaju sve FOX kanale (FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies) u HD rezoluciji, kao i svih osam Sport klub kanala
162 pregleda 0 komentar(a)
Telemach
Telemach
Ažurirano: 03.08.2017. 07:17h

Istraživanje agencije Ipsos strategic marketing o stepenu zadovoljstva korisnika elektronskih komunikacionih usluga u Crnoj Gori pokazalo je da su korisnici najviše zadovoljni programskom ponudom M-kabla koji je već godinu dana u sastavu Telemach grupe. Istraživanje je urađeno za potrebe Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) u maju, u 18 crnogorskih opština, na uzorku od preko 1 000 ljudi.

Na trećem i četvrtom mjestu su Telemach i Total TV. Pomenuto istraživanje potvrdilo je da upravo programska ponuda, pored cijene usluge, najviše utiče na korisnike kada biraju TV provajdera. Gledaoci najviše vole zabavne i sportske sadržaje, pokazali su rezultati.

“Nešto više od polovine TV auditorijuma preferira kanale specifičnog sportskog i zabavnog sadržaja koji imaju već establiran renome i reputaciju (poput Fox-a i Sport kluba).''

Iz Telemacha ponosno ističu da u svojoj ponudi imaju sve FOX kanale (FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies) u HD rezoluciji, kao i svih osam Sport klub kanala (SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD, SK4, SK5, SK6, SK Golf HD) koji su dostupni samo u okviru Telemach ponude.

Telemach najbrže reaguje na reklamacije

Istraživanje je potvrdilo da se građani sve manje žale na smetnje i prekide u signalu TV provajdera. Kada do toga ipak dođe, Telemach reaguje najbrže.

“Brzinom otklanjanja prekida i smetnji u signalu TV programa najzadovoljniji su korisnici usluga Telemacha (93,8%)“, navodi se u istraživanju.

Iz Telemacha podsjećaju da korisnicima, pored bogate ponude TV kanala, nude i usluge najbržeg interneta u zemlji, kao i fiksnu telefoniju koja omogućava besplatne razgovore sa preko 500 000 ljudi u regionu. Korisnici Telemach interneta od nedavno mogu da koriste i novi servis – Unifi, zahvaljujući kojem besplatno „surfuju“ na, za sada, 30 javnih lokacija u Crnoj Gori i preko 500 000 Unifi lokacija u regionu.

Telemach je prvi kablovski operator u Crnoj Gori koji je nastao 2006. godine kao BBM. Nakon akvizicije United Group-e u januaru 2015. promijenio je naziv u Telemach i od tada pripada društvu najvećih operatora u regionu.

[PROMO]