Zenović: Odović da pošalje inspekciju i na gradilište kula

"U isto vrijeme građevinski inspektori Janka Odovića i državnog sekretara iz Budve ne vide nelegalne iskope i divlju gradnju dvije kule turskih investitora koji drže lance kockarnica i obrušen potporni zid na susjednoj urbanističkoj parceli, a obje građevine prijete da povuku u provaliju dvije hale Jadranskog sajma”, dodao je Zenović.

4023 pregleda 28 reakcija 11 komentar(a)
Zenović, Foto: Privatna arhiva
Zenović, Foto: Privatna arhiva

Bivši sekretar za zaštitu imovine Opštine Budva Đorđe Zenović pozvao je ministra prostornog planiranja i urbanizma Janka Odovića da pošalje inspekciju i na gradilište kompanije “Mia investments” koja uprkos poništenoj saglasnosti gradi solitere ispred Jadranskog sajma.

On je reagovao nakon što je inspekcija zabranila gradnju turističkog objekta nadomak Starog grada gdje je inspekcija odmah izašla na teren.

"U isto vrijeme građevinski inspektori Janka Odovića i državnog sekretara iz Budve ne vide nelegalne iskope i divlju gradnju dvije kule turskih investitora koji drže lance kockarnica i obrušen potporni zid na susjednoj urbanističkoj parceli, a obje građevine prijete da povuku u provaliju dvije hale Jadranskog sajma”, saopštio je Zenović

Bonus video: