Disko veče „Pleši za djecu” u Tivtu

Dizajnerka brenda Lepa Galeb Roskop organizovaće i luksuznu lutriju sa poklonima koje donira njen brend
63 pregleda 0 komentar(a)
Budi human
Budi human
Ažurirano: 20.07.2017. 14:46h

Brend luksuznog nakita Misahara organizovaće humanitarno disko veče 'Pleši za djecu', po uzoru na svjetski poznati njujorški Studio 54, a donatorsko veče zakazano je za subotu, 22. jul na bazenu Porto Montenegro jahting kluba i u noćnom klubu Platinum, kazali su organizatori.

“Sva prikupljena novčana sredstva biće namijenjena za liječenje djece koja se bore sa cerebralnom paralizom u sklopu aktivnosti humanitarne organizacije 'Budi human'. Noćni klub Platinum u Porto Montenegru 'vratiće se' u '70-te i '80-te godine njujorškog klabinga, od muzike do mode tog kultnog doba”, ističe se u saopštenju.

Dizajnerka brenda Misahara, Lepa Galeb Roskop, tim povodom, organizovaće i luksuznu lutriju sa poklonima koje donira njen brend i drugi sponzori, a startna cijena lutrijskih kartica biće 20 eura.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što organizujemo i podržavamo humanitarne akcije širom svijeta, pogotovo u zemlji u kojoj je Misahara kao brend 'usidrena'. Toliko je lijepih istinskih razloga zašto nam je fondacija 'Budi human' partner u ovom projektu, a prvenstveno zbog toga što na najljepši način pružaju podršku djeci”, istakla je Roskop.

“Sam događaj je nastavak onoga što je urađeno sa Teletonom i vrlo sam zahvalan što je Misahara pronašla nas kao partnera i ukazala nam povjerenje da raspolažemo sa tim novcem, odnosno taj novac koji bude prikupljen, rasporedimo ravnomjerno svoj djeci kojoj treba u tom trenutku pomoć”, izjavio je Goran Jovanović, izvršni direktor fondacije “Budi human”.

Bonus video: