Mještani traže kapiju na ulazu u Ljubović

Mještani nijesu dobili odgovor na peticiju iako je zahtjev proslijeđen na više adresa
80 pregleda 0 komentar(a)
Ljubović, Foto: Zoran Đurić
Ljubović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.07.2017. 17:02h

Goran Pajović živi ispod Ljubovića i nezadovoljan je reakcijom nadležnih službi za održavanje površina u tom dijelu grada, on i mještani tog naselja su prije 20-ak dana predali peticiju Komunalnoj inspekciji u kojoj zahtijevaju postavljanje kapije na dijelu šetališta.

“Ako može da se postavi kapija na Goricu, može i na Ljubović. Za nepunih sat vremena 70 ljudi je potpisalo tu peticiju. Niko iz “Čistoće” ne obilazi ovo mjesto, ne odvoze otpada, niti se obnavljaju klupe, kante ništa. Lišće je po ulici i iako smo ukazivali na opasnost od požara niko nas nije shvatao ozbiljno. Desilo se to da posle nekoliko neradnih dana Ljubović gori”, kaže Pajović.

Mještani nijesu dobili odgovor na peticiju iako je zahtjev proslijeđen na više adresa, što je uradila Komunalna inspekcija, tvrdi Pajović. On kaže i da će se, ukoliko bude potrebno, sakupiti i više potpisa, ali i da će mještani preduzeti drugačije mjere ukoliko se njihova volja ne ispuni.

Iz “Zelenilo” d.o.o. su saopštili da se javne gradske površine redovno održavaju, “pogotovo u ljetnjim mjesecima kada je povećana opasnost od požara”.

Bonus video: