Herceg Novi: TO odobrila 50 hiljada eura za osam programa

U skladu sa najavljenom politikom promjene svih rukjovodećih kadrova, izbor novog v.d. direktora TO može se očekivati na sastanku koji će biti održan tokom naredne sedmice, kazao je Đorđević i izrazio uvjerenje da odlaganje izbora direktora u ovom trenutku neće uticati na rad organizacije
0 komentar(a)
Turistička organizacija Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Turistička organizacija Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 13.07.2017. 13:36h

Turistička organizacija Herceg Novog finasiraće ovog ljeta međunarodni sajam Trg od knjige (21. do 28. jula) i Gitar art samer festival koji će biti održan u avgustu.

“Prihvatili smo i finansiranje šest projekata koji će se odvijati na više lokacija u opštini, a koji imaju funkciju animacije ili su humanitarnog karaktera. Za sada su odobreni: Jutro uz Castel Nuovo, II internacionalni festival klapa, nastupi ženske pjevačke grupe Lira, humanitarna akcija “Trojka iz bloka”, podrška Jadran veteranima i MZ Luštica za Luštica fest. Riječ je o prvom krugu raspodjele sredstava za programe, a slijedi i nastavak za druge projekte koji će biti realizovani u Herceg Novom", kazao je nakon sjednice Izvršnog odbora gradske Turističke organizacije njen predsjednik Aleksandar Đorđević.

Za osam projekata je opredijeljen iznos od oko 50.000 eura.

Odbornici SO Herceg Novi su tek krajem juna su dali saglasnost program rada i finasijski plan TO za ovu godinu, koja je od marta ove godine bila u blokadi i onemogućen joj je rad, jer nisu usvojeni program rada i finasijski plan. "Ovog ljeta ćemo, zbog blokade realizovati samo 20 odsto onoga što smo planirali“, pojasnila je tada v.d. direktorka TO Ana Stanišić.

U skladu sa najavljenom politikom promjene svih rukjovodećih kadrova, izbor novog v.d. direktora TO može se očekivati na sastanku koji će biti održan tokom naredne sedmice, kazao je Đorđević i izrazio uvjerenje da odlaganje izbora direktora u ovom trenutku neće uticati na rad organizacije.

Kandidat za mjesto novog v.d. direktora TO je Pavle Obradović.

Bonus video: