BUDVANSKA KOMPANIJA DALA 10.000 EURA

Bolnici donirali 21 klimu za spašen život Mitrovića

Nakon što je proveo gotovo 20 dana u bolnici, Mitrović se oparavio i od prije neki dan vratio na posao
131 pregleda 20 komentar(a)
Balša Mitrović, Foto: Facebook.com
Balša Mitrović, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 04.02.2019. 16:50h

Budvanska kompanija “Megapromet” donirala je 21 klima-uređaj hirurškoj klinici bolnice u Kotoru.

Time je u potpunosti klimatizovano to odjeljenje, saopšteno je “Vijestima” iz firme koja je  vlasnik lanca supermarketa.

U jednoj od najsupješnijih kompanija u metropoli turizma, vlasništvo porodice Mitrović, kažu da su se odlučili na donaciju vrijednu 10.000 eura u znak zahvalnosti timu ljekara hirurgije koji su prije mjesec spasili život izvršnom direktoru firme Balši Mitroviću.

Mitrović je zadobio povrede opasne po život, kada ge je na službenom parkingu centralnog megamarketa u Budvi slučajno pregazio kombi jednog od dobavljača. 

On je hitno prebačen u kotorsku bolnicu, gdje je bio podvrgnut zahtjevnim operacijama...

Nakon što je proveo gotovo 20 dana u bolnici, Mitrović se oparavio i od prije neki dan vratio na posao.

“Želja nam je bila da se ljekarima koji su pokazali svoju veliku humanost i stručnost na neki način odužimo. Kontaktirali smo hirurško odjeljenje, na kome je Balša bio hospitalizovan, i pitali šta im je neophodno. Prijeko su im bili potrebni klima-uređaji i naša kompanija je odlučila da opremi kompletno bolničko odjeljenje“, saopšteno je iz “Megaprometa”.

Riječ je o jednoj u nizu donacija budvanske kompanija, koja je godinama pokretala i učestvovala u brojnim humanitarnim akcijama.