HN: Prijem za građane u Opštini svake druge subote

Imajući u vidu veliko interesovanje građana za razgovor sa predstavnicima izvršne vlasti, odlučeno je da se, pored planiranih prijema tokom radne sedmice i zahtjeva koji svakodnevno pristižu, omogući i ovaj, neposredan vid komunikacije
3 komentar(a)
Miloš Konjević, Foto: Slavica Kosić
Miloš Konjević, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.07.2017. 08:50h

Miloš Konjević, potpredsjednik Opštine Herceg Novi, uvodi novu praksu u rad lokalne uprave – prijem za zainteresovane građane svake druge subote, u maloj sali Opštine, informišu iz lokalne uprave.

Prvi termin biće ove subote, 08. jula od 9 do 12 sati, a drugi 22. jula.

Imajući u vidu veliko interesovanje građana za razgovor sa predstavnicima izvršne vlasti, odlučeno je da se, pored planiranih prijema tokom radne sedmice i zahtjeva koji svakodnevno pristižu, omogući i ovaj, neposredan vid komunikacije.

„Vjerujem da su redovni sastanci sa građanima najbolji način da se lokalna uprava upozna sa aktuelnim problemima i potrebama, kako bismo u skladu sa svojim nadležnostima učinili sve da pomognemo. Mi smo tu da budemo servis Novljanima i radimo za njihovu dobrobit, a ovo je jedan od koraka koji će nam u tome sigurno pomoći“, kazao je Konjević i pozvao zainteresovane građane da u otvorenom razgovoru izlože direktno probleme koji ih muče.

Bonus video: