Hotel "Rivijera": Nismo lopovi, vodu dobijamo iz bunara

"Svim mještanima je dobro poznato da na lokaciji hotela 'Rivijera' postoji bunar koji je svojevremeno snabdijevao vodom Petrovac, pored još nekoliko bunara"
277 pregleda 7 komentar(a)
voda rivijera, Foto: Privatna arhiva
voda rivijera, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.06.2017. 17:35h

Menadžment hotela "Rivijera" iz Petrovca odbacio je optužbe da su godinama krali vodu uz pomoć nelegalnog priključka.

Reagujući na teks, u kojem je objavljeno da nadležni u Budvi sumnjaju da oni stoje iza slučajno otkrivene cijevi, iz menadžmenta su poručili da se vodom snabdijevaju iz bunara. Navode i da je vjerovatno riječ o cijevi za fekalnu stanicu, a ne vodu.

"Kada se neko optužuje za nešto, bilo bi poželjno i u najmanju ruku civilizovano da se služi istinom i da iznesene činjenice budu barem tačne! Kao prvo, bilo bi korektno razjasniti pojmove šta je hotel 'Rivijera', a što gradilište hotelskog kompleksa 'Rivijera Crystal' i uzeti u obzir činjenicu da se pomenuta investicija realizuje u saradnji sa HG 'Budvanska Rivijera', koja je i vlasnik parcele na kojoj se gradi budući hotel sa 5 zvjezdica 'Rivijera Crystal'.

Svim mještanima je dobro poznato da na lokaciji hotela 'Rivijera' postoji bunar koji je svojevremeno snabdijevao vodom Petrovac, pored još nekoliko bunara. A, nažalost, ovo gradilište već tri godine nije aktivno, tako da konstatacija da je tamo trošeno 'možda' 4.000 kubika vode na mjesečnom nivou ne da nije tačna, već kažemo da je komična i da se kosi sa svakom logikom“.

Da pomenuti objekat nije priključen, kako dodaju, na bilo kakav gradski vodovod, govori i činjenica da je cijev vjerovatno bila namijenjena za fekalnu stanicu “koja je bila locirana na ovoj parceli, ali, kako se zahtijevalo u dozvoli za ovaj objekat, ista je dislocirana u trup šetalista, a cijev vjerovatno ostala.

“Da je sve što smo naveli tačno, potkrepljuje činjenica da i pored otklanjanja ove cijevi naš hotel ima i dalje uredno vodosnabdijevanje, iz sopstvenog bunara, što u potpunosti demantuje nedobronamjerne komentare u tekstu i obesmišljava ih! Zato pozivamo sve zainteresovane da se u to i uvjere! Kada je riječ o ostalim insinuacijama i politizovanim naručenim tekstovima na portalu... - ne zavređuju naš komentar. To je samo serijal koji se nastavlja iz poznate kuhinje iz njima znanih motiva, a koje je javnost već prepoznala...

Mozda im sljedeći put zasmeta neko drvo... ili, pak suncobran“.

Bonus video: