Državno prvenstvo u Baru: Radošević opet najbolji u podvodnom ribolovu

U ekipnom poretku, prva je bila ekipa Radošević-Vukčević iz "Deep blue", druga Šaranović-Filip Gazivoda iz istog kluba, a treća ekipa bila je Andrija Gazivoda-Nikočević iz "Budve"
209 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.06.2017. 09:35h

Državno prvenstvo u podvodnom ribolovu koje je održano u Baru još obilježio je Boban Radošević iz podgoričkog kluba "Deep Blue".

Radošević je ubjedljivo trijumfovao, sa 15.485 bodova, skoro duplo više od zbira bodova drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara.

Andrija Gazivoda iz KSR "Budva" bio je drugi sa 8.865, a Jole Šaranović iz "Deep Blue" treći sa 8.795 bodova.

U ekipnom poretku, prva je bila ekipa Radošević-Vukčević iz "Deep blue", druga Šaranović-Filip Gazivoda iz istog kluba, a treća ekipa bila je Andrija Gazivoda-Nikočević iz "Budve".

U organizaciji barskog ronilačkog kluba "Freedivers", na prvenstvu je u barskom akvatorijumu nastupilo 18 takmičara iz šest domaćih klubova, a takmičarsko područje bio je potez od ponte Volujica do Starog Ulcinja.

Ističući zadovoljstvo ostvarenim rezultatima prvenstva, predsjednik "Freediversa" Marko Krivokapić zahvalio je Plovnoj jedinici policije na asistenciji za vrijeme takmičenja.

Galerija

Bonus video: