Priznanja za najuspješnije učenike OŠ "Braća Labudović"

Delegacija škole položila je cvijeće ispred bista narodnih heroja po kojima pomenuta škola nosi ime
661 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2017. 13:38h

Uz bogat kulturno-umjetnički program, dodjelu diploma „Luča“, priznanja uspješnim učenicima i proglašenja đaka generacije, Osnovna škola „Braća Labudović“ iz Nikšića proslavila je 46. rođendan.

„Ovo je dan kada se podsjećamo, konstatujemo, ali i zahtijevamo. Danas je jedan od onih dana kada nas profesija kojom se bavimo čini srećnima jer ispred nas vidimo plodove našeg rada“, kazala je direktorica škole Biljana Mićković.

Učenici koji su od prvog do devetog razreda znali samo za petice su Matija Delić, Bojana Đilas, Janko Kankaraš, Sara Škuletić, Nikolina Anđelić, Matija Bjelica, Nikolina Đikanović, Marija Bošnjak, Anđela Đurđić, Darko Mandić, Vuk Miletić, Maksim Miličić, Uroš Milović, Jovan Vuković, Sandra Bulatović, Natalija i Tijana Kankaraš, Aleksa Marjanović, Jovan Milović, Milorad Pejović, Nikolina Todorović i Vasilije Tomić, koji je proglašen za đaka generacije. Oni su pored diplome „Luča“ dobili i knjigu, a Tomić je nagrađen i novčanim iznosom od stotinu eura. Pored lučaša svi učenici koji su zauzeli jedno od prva tri mjesta na državnom takmičenju nagrađeni su knjigom i novčanom nagradom.

Mićković je istakla da su za takav uspjeh učenika zaslužni, kako izuzetan nastavnički kadar, tako i velika podrška roditelja.

Delegacija škole položila je cvijeće ispred bista narodnih heroja po kojima pomenuta škola nosi ime.

Galerija

Bonus video: