Bar: Forum žena Nove donirao pomoć socijalno ugroženima

"Ovo je tek prva u nizu planiranih aktivnosti ove vrste na teritoriji barske opštine, koje ćemo sve češće i masovnije organizovati"
309 pregleda 2 komentar(a)
donacija Nova Sutomore, Foto: Forum žena Nova
donacija Nova Sutomore, Foto: Forum žena Nova
Ažurirano: 10.06.2017. 16:52h

Forum žena Nove srpske demokratije (Nova) Bar počeo je akciju "Solidarnost" koja će trajati najmanje godinu dana. Prva aktivnost bila je u Sutomoru, gdje su porodicama Spasić i Bogićević uručene pomoći u vidu namirnica i sredstava za higijenu.

Itana Glavanović iz ovog Foruma, kazala je da će Nova u skladu sa mogućnostima i uz pomoć donatora nastaviti da pomaže porodice u najtežem materijalnom položaju na području Bara i Sutomora.

"Ovo je tek prva u nizu planiranih aktivnosti ove vrste na teritoriji barske opštine, koje ćemo sve češće i masovnije organizovati. Aktuelna crnogorska vlast koja je totalno opustošila privredu države i sve čega se dohvatila, a najveći dio građana dovela u stanje apsolutne materijalne bijede, pokazala se jedino efikasnom na polju podizanja broja socijalnih slučajeva i nezaposlenih lica", izjavila je Glavanović.

Ona je dodala i da ovom i sličnim akcijama Forum žena Nova Bar želi doprinijeti podizanju svijesti građana o značaju socijalne solidarnosti jer je upravo socijalna solidarnost "ta, nažalost zaboravljena, pretpostavka pravednog društva".

Bonus video: