TO Tivat ugostila Dominik Savidan, novinarku francuskog lista "Le Parisien"

"Le Parisien" uskoro objaviti njen velik članak posvećena Tivtu i njegovoj turističkoj ponudi
0 komentar(a)
Dominik Savidan, posjeta Tivtu, Foto: TO Tivat
Dominik Savidan, posjeta Tivtu, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 03.05.2017. 11:56h

Turistička organizacija Tivat ugostila je novinarku čuvenog francuskog nedjeljnika "Le Parisien" Dominik Savidan.

Francuska novinarka boravila je prošle nedjelje u četvorodnevnoj posjeti Crnoj Gori od čega je dva dana posvetila Tivtu, jer će "Le Parisien" uskoro objaviti njen velik članak posvećena Tivtu i njegovoj turističkoj ponudi.

Inače, ugledni pariški nedjeljnik štampa se u preko 1,3 miliona primjeraka i osim u Francuskoj, distribuira se u nekoliko desetina država svijeta.

TO Tivat je za novinarku "Le Parisiena" priredila obilazak marine i nautičko-turističkog naselja Porto Montenegro, a osim upoznavanja sa turističkom, gastronomskom i enološkom ponudom Tivta, Savidan je posjetila Kotor, Budvu, Sveti Stefan i Petrovac.

Turistička organizacija Tivat u narednom periodu će ugostiti predstavnike više medija iz Srbije, kao i ekipe austrijskih televizija TV ORF 2 i 3sat, koja pokriva i Njemačku.

Ekipe austrijskih televizija ovdje će snimiti emisije iz serijala "The taste of Europe", na lokaciji u Gornjoj Lastvi.

Kako bi pritom na najbolji mogući način prezentirala lokalno gastronomsko nasljeđe, TO Tivat će austrijske TV ekipe ugostiti u saradnji sa Udruženjem žena Tivat, pa će Austrijanci biti u prilici da vide i snime interesantna mjesta, jela, tradiciju i druge autentične lokalne tivatske zanimljivosti.

Bonus video: