Crnogorska: VK Jadran je najveći dragulj i ponos Novog i Crne Gore

"Od Jadrana treba učiti jer vrijednosti i vrline koje njih krase trebaju biti putokaz svima koji žele od Herceg Novog napraviti mnogo bolje mjesto za život, nego što on danas jeste”, poručio je Njegovac
107 pregleda 12 komentar(a)
Pavle Njegovac, Foto: Crnogorska
Pavle Njegovac, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 23.04.2017. 10:07h

Crnogorska je uz čestitke VK Jadran za “ubjedljivo osvajanje prvenstva Crne Gore u vaterpolu” poručila da su oni primjer profesionalizma.

“Tradicija, izvanredan rad, upornost i talenat naših momaka i kompletnog stručnog tima omogućili su našem Jadranu da u svoje vitrine unese najveće crnogorske trofeje i osvoji izvanredan plasman u regionalnoj ligi, gdje je blistao čitave sezone.

Jadran je pravi primjer kako veliki rad, profesionalizam, odricanje i odgovornost sa jedne strane, i stručno vođenje tima sa druge strane donose blistave rezultate”, kazao je Pavle Njegovac Gita, kandidat za odbornika izborne liste “Crnogorska” u Herceg Novom

“Naš Jadran je najveći dragulj i ponos našeg grada i naše Crne Gore. Upravo je Jadran nešto što na najljepši i najplemenitiji način spaja i vezuje naš Herceg Novi i našu Crnu Goru. Od Jadrana treba učiti jer vrijednosti i vrline koje njih krase trebaju biti putokaz svima koji žele od Herceg Novog napraviti mnogo bolje mjesto za život, nego što on danas jeste”, poručio je Njegovac.

Bonus video: